HTML

InfoÓbuda

Az InfoÓbudával történő eseményeket publikálja az oldal egyik üzemeltetője, Vajó Miklós

Friss topikok

  • amigdala42: Szivesen látnék "akkor és most "képeket Óbudáról .Tetszik az oldal , további sikeres blogolást . e... (2013.10.28. 21:01) Első blog - Bemutatkozás
  • muaddib: Kedves infoobuda! Bár régen jelentkeztél a blogodban, remélem nem hagysz fel vele. Mindenestre fo... (2007.06.24. 21:00) Veres Péter Gimnázium - Kihívás napja

Linkblog

Első blog - Bemutatkozás

2007.05.22. 11:01 :: Badgeeeer

Kedves blogom... vagy mi! Még sosem csináltam ilyet, de mindenki azt mondta, hogy ez nagyon jó! Első ránézésre nekem is tetszik:))

Szóval, Vajó Miklós vagyok (22), Óbudán lakok, egyetemi éveimet lassan befejezem a Szent István Egyetemen.
Családi vállalkozásban elindítottuk szüleimmel, a tesókkal és a menyasszonyommal együtt ezt az internetes vállalkozást! A webhely címe: www.infoobuda.hu

Saját magamból indultam ki, mikor Apu hazajött azzal, hogy van egy ilyen lehetőség (mert ez ugyebár egy franchise dolog). Szóval tudom az, hogy elég nehéz megtalálni bizonyos dolgokat itt a neten, főleg, ha egy kis területen keresünk (kis terület: Óbudához képest az ország elég nagy:).

Úgy gondoltam, hogy az embereknek tetszeni fog, ha van egy weboldal, ahol szinte mindent meg lehet találni azon a területen, ahol lakik. Itt jegyezném meg, hogy első sorban az óbudaiak számára jött létre a dolog, de ez nem azt jelenti, hogy a "nemóbudaiak" nem találnak rajta hasznos infokat...

Az a helyzet, hogyha itt ki is merülne az oldal kapacítása, akkor is szó nélkül rábólintottam volna, hogy IGEN! Mehet, csináljuk!

De persze nem így van, sokkal több mindent tud az oldal, mint azt gyanítani is merné valaki:D

Tudom, hogy tele vana  padlás azzal, hogy bulifotók, stb...
De, és itt jön egy hatalmas DE! A YUK nevű szórakozóhely (lsd: yuk.infoobuda.hu) kapva kapott az alkalmon, mikor felajánlottuk nekik, hogy ingyen és bérmentve mennénk hozzájuk fényképezni. Úgy gondolom, hogy ez elég nagy dolog...
Legalábbis számomra az!

Kapcsolatban állunk még az Óbudai Művelődési Központtal, és az Óbudai Társaskörrel. Tőlük kapjuk a kultúrális és egyéb szórakoztató eseményekre a programajánlókat.

Ami talán eddig még sosem volt:
Egy weboldalon összefogva egy adott kerület összes óvodája, és róluk egy folyamatosan bővülő galéria... Ez úgymond az óbudai szülőknek egy kis kedvesség.
Édesanyám óvonő, és tőle tudom, hogy milyen nehéz is eljuttatni az egyes ovis eseményeken készült képeket mindenkinek! Nálunk nincs semmi extra, az ovik küldik nekünk a képeket, mi felteszük, és a szülőnek nincs más dolga, csak beírni a keresőbe azt, hogy: ovoda.infoobuda.hu :)

Ezt leírva talán mindenki úgy gondolja, hogy ezt minek írom le... Azért, mert nagyon tetszik a dolog! Tetszik, hogy én kezelem az adminfelületet, tetszik, hogy ilyen "tökjó" dolgok vannak nálunk... és Budapesten ilyenek még egyáltalán nincsenek!:)

A harmadik dolog amire büszkék lehetünk, azok a Babafotók... Sajnos a János kórház és a Margit kórház közti jelenlegi költözés, és sok ügyes-bajos dolog egy kicsit késlelteti az oldal ezen funkciójának beindítását, de idővel (maximum a mai naphoz képest egy hónap) el fog készülni az első hivatalosan általunk készített Babafotó!
Ez miért jó, kérdezhetné bárki... Ha születne egy gyerkőcöm, akkor biztos, hogy nem tudnám összeegyeztetni az időmet az ismerősökkel, hogy mindenki meg tudja nézni, aki szeretné. Viszont, biztos, hogy feltenném az oldalra, és akkor nem kellene mást tennem, mint a linket elküldeni az ismerősöknek, és ott mindenki meg tudná nézni az én kis csöppségemet!:)

Azt hiszem röviden ennyi...
Persze számos dolog van még az oldalon, amit nem említettem, mint pl (természetesen minden csak az óbudai viszonylatokban):
traffipaxinfo,
helyi hírek,
képeslapküldő,
üzemanyagtáblázat,
valutaárfolyamok,
TV-Mozikereső,
Játéksarok,
Szótár...

Szeretnék mindenkit kérni arra, hogy ha megnézte az oldalt, akkor ha van kedve írjon nekem véleményt...

Jajj!:D majdnem elfelejtettem, készül az oldal videoletöltője!

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://infoobuda.blog.hu/api/trackback/id/tr1785141

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Grate covers 2018.01.16. 02:41:50

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amigdala42 2013.10.28. 21:01:11

Szivesen látnék "akkor és most "képeket Óbudáról .Tetszik az oldal , további sikeres blogolást . egy ős óbudai
süti beállítások módosítása