HTML

InfoÓbuda

Az InfoÓbudával történő eseményeket publikálja az oldal egyik üzemeltetője, Vajó Miklós

Friss topikok

  • amigdala42: Szivesen látnék "akkor és most "képeket Óbudáról .Tetszik az oldal , további sikeres blogolást . e... (2013.10.28. 21:01) Első blog - Bemutatkozás
  • muaddib: Kedves infoobuda! Bár régen jelentkeztél a blogodban, remélem nem hagysz fel vele. Mindenestre fo... (2007.06.24. 21:00) Veres Péter Gimnázium - Kihívás napja

Linkblog

Drift futam, Tököli reptér 2007.06.23-24.

2007.06.25. 16:51 :: Badgeeeer

Kedves Blogom!

Örömmel láttam, hogy érkezett egy komment, ami arra irányult, hogy nehogy abbahagyjam a blogom írását. Sajnos egy kicsit el vagyok csúszva mostanában a munkával, de igyekezni fogok időt szakítani a blogomra is!

Úgy gondoltam, hogy legyünk aktuálisak, és leírnám, hogy mi is történt az elmúlt hétvégén. Hivatalos voltam a Chevrolet Gombos által szponzorált drift futamra, Tökölön, mint fotós.

Még sajnos sosem voltam ilyen kaliberű rendezvényen... Nem beszélve a driftelők profizmusáról! Elképesztő autók a pályán és a boxban is!

Alapjáraton a feladatom az volt, hogy a Chevrolet-s testfestett lányokat fotózzam az arra járó férfitársakkal. Elmondhatom, hogy két fantasztikus dolgot fotóztam a hétvégén... A profi verdákat, és a formás ciciket!

A lányok nagy sikert arattak, szépek voltak. Szerintem nagyon jó képek születtek róluk. Itt szeretnék köszönetet mondani Tóth Laci fotós barátomnak az egyes beállításokért.

A versenyről szeretnék egy kicsit hosszabban írni.
King of the Europe Drift futam volt, tehát több külföldi versenyző is megmutatta a pályán a tudását.

Szombaton sajnos nem nagyon volt időm a versennyel foglalkozni, mert a lányok nagyobb érdeklődést mutattak, mint maga a verseny.
64 induló versenyző volt a szombati napon. A programban elsősorban a DRIFT TAXI és a selejtezők szerepeltek.

Vasárnapra a versenyzők száma leredukálódott 32-re. Egyenes kiesésben a versenyzők először 16-ra, 8-ra, 4-re fogyatkoztak. Délután kettő órától folyamatosan - nagy izgalmak közepette - folytak a versenyek. Egészen 6 óráig, a döntő kezdetéig.

Sajnálattal tapasztalta mindenki, hogy a 4 legjobb közé egy magyar sem jutott be... :(
Ez köszönhető annak, hogy a külföldiek átlagosan 100-200 lóerővel többet tudhattak maguknak a kiélezett driftautójuknak köszönhetően.

ITT SZERETNÉM KIEMELNI NORBA TELJESÍTMÉNYÉT, AKI A KIS, 120 LÓERŐS RÉGI TOYOTÁJÁVAL – A HACHIROKUVAL – LEALÁZOTT EGY 500 LÓERŐS NISSAN SYLVIA-T. KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNYT, ÉS NAGYON PONTOS AUTÓZÁST NYÚJTOTT, DE SAJNOS A VÉGÉRE KEVÉSNEK BIZONYULT A LOVAK SZÁMA… :(

A verseny dobogóját három holland drifter foglalta el.
1. A DRIFTKING egy tourin BMW-vel
2. Az öreg hollandus, egy E30-as BMW-vel. Az úr 50 év felett van, ezért külön elismerést érdemel.
3. Egy kis japán csodával, egy profi módon megépített Hachirokuval a harmadik holland

A győztes:













A kombi BMW!


Hibátlanul autózott, elképesztő teljesítménnyel.

A további képeket a http://drift.infoobuda.hu oldalon találjátok! Mindenki figyelmébe ajánlom, de főként a férfiaknak szép látvány... (testfestett lányok:)

Szólj hozzá!

Címkék: bmw drift tököl tököli reptér norba drift futam king of the europe

A bejegyzés trackback címe:

https://infoobuda.blog.hu/api/trackback/id/tr50105600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása