HTML

InfoÓbuda

Az InfoÓbudával történő eseményeket publikálja az oldal egyik üzemeltetője, Vajó Miklós

Friss topikok

  • amigdala42: Szivesen látnék "akkor és most "képeket Óbudáról .Tetszik az oldal , további sikeres blogolást . e... (2013.10.28. 21:01) Első blog - Bemutatkozás
  • muaddib: Kedves infoobuda! Bár régen jelentkeztél a blogodban, remélem nem hagysz fel vele. Mindenestre fo... (2007.06.24. 21:00) Veres Péter Gimnázium - Kihívás napja

Linkblog

SZIGET 2007

2007.08.08. 04:11 :: Badgeeeer

Kedves Blogom!

Örömmel szeretném bejelenteni, hogy az InfoÓbuda kint van a SZIGET-en! Ha valaki kint jár, és lát minket, jöjjön oda, mi készítünk fotókat!

A nulladik nap eseményei:

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról


LGT!!!


Szerintem nem kell mondanom senkinek, hogy mennyire jó volt a hangulat, a színvonalról nem is beszélve!

Ismételten büszkén jelenthetem ki, hogy nagyon jól éreztem magam ezen az óbudai programon is!:)

A részletes programajánló megtalálható az oldalunkon!

http://sziget2007.infoobuda.hu

Az elkészült képeket felrakjuk, amint módunk van rá!

Jó bulizást minden Szigetlakónak!

Szólj hozzá!

Címkék: sziget riport sziget fesztivál sziget 2007 első nap óbuda lgt kepzelt nulladik nap infoobuda óbudai sziget

Miss InfoÓbuda Szépségverseny

2007.08.07. 02:12 :: Badgeeeer

Kedves Blogom!

Úgy érzem, itt az ideje, hogy leírjam a véleményemet, és a tapasztalataimat az általunk szervezett szépségversenyről!

Első sorban, sajnos be kell látnom, hogy nem sikerült annyi hölgyhöz eljuttatni a lehetőség meglétét, mint ahogy azt terveztük... Így teljesmértékben megígérem, hogy jövő nyáron ezt egy kicsit másképpen fogjuk csinálni!

A jelentkezőkről annyit, hogy el vagyok ájulva, milyen szép lányok tették meg jelentkezésüket. Kicsik és nagyok egyaránt versenybe szálltak.

Egy másik sajnálatos tény, mely úgy hiszem nem a mi hibánk: csak kevesen használják ki azt a lehetőséget, hogy frissítéssel is lehet szavazni. Nyilvánvaló, hogy ezért hangsúlyoztuk mindig, hogy "Itt BÁRKINEK van esélye!"

Az eredményhirdetéssel kapcsolatban:

A nagy nap augusztus 24-én lesz, a rendezvénynek az óbudai Wheelness Kaland- és Rendezvénypark ad otthont! Elképzelésünk egy "STRANDPARTY"-val egybekötött SZÉPSÉGVERSENY volt.

További részleteket itt találhat mindenki:

http://szepsegverseny.infoobuda.hu

Azt hiszem az első három helyezett megérdemli, hogy ide is kitegyük a képüket:

Jelenleg, tehát:

1. helyezett: Kamondi Ágnes


2. helyezett: Dézsány Bianka


3. Helyezett: Romsits Zsuzsanna
 


Szavazni még mindig lehet!!

FONTOS INFORMÁCIÓ: SZERETNÉM FELFEDNI EGY EDDIG KI NEM MONDOTT TITKUNKAT!!!

AZ ŐSZ FOLYAMÁN FÉRFISZÉPSÉGVERSENYT FOGUNK SZERVEZNI!!!

A részleteket egyenlőre homály fedi, de azért remélem felkeltettem az érdeklődést:)

Mindenkinek Szép Napot!

Ne feledd:

http://www.infoobuda.hu  ...van keresnivalód!

Szólj hozzá!

Címkék: szépség szépségverseny miss infoobuda infoóbuda szépségverseny wheelness wheelness park wheelness óbuda

Drift futam, Tököli reptér 2007.06.23-24.

2007.06.25. 16:51 :: Badgeeeer

Kedves Blogom!

Örömmel láttam, hogy érkezett egy komment, ami arra irányult, hogy nehogy abbahagyjam a blogom írását. Sajnos egy kicsit el vagyok csúszva mostanában a munkával, de igyekezni fogok időt szakítani a blogomra is!

Úgy gondoltam, hogy legyünk aktuálisak, és leírnám, hogy mi is történt az elmúlt hétvégén. Hivatalos voltam a Chevrolet Gombos által szponzorált drift futamra, Tökölön, mint fotós.

Még sajnos sosem voltam ilyen kaliberű rendezvényen... Nem beszélve a driftelők profizmusáról! Elképesztő autók a pályán és a boxban is!

Alapjáraton a feladatom az volt, hogy a Chevrolet-s testfestett lányokat fotózzam az arra járó férfitársakkal. Elmondhatom, hogy két fantasztikus dolgot fotóztam a hétvégén... A profi verdákat, és a formás ciciket!

A lányok nagy sikert arattak, szépek voltak. Szerintem nagyon jó képek születtek róluk. Itt szeretnék köszönetet mondani Tóth Laci fotós barátomnak az egyes beállításokért.

A versenyről szeretnék egy kicsit hosszabban írni.
King of the Europe Drift futam volt, tehát több külföldi versenyző is megmutatta a pályán a tudását.

Szombaton sajnos nem nagyon volt időm a versennyel foglalkozni, mert a lányok nagyobb érdeklődést mutattak, mint maga a verseny.
64 induló versenyző volt a szombati napon. A programban elsősorban a DRIFT TAXI és a selejtezők szerepeltek.

Vasárnapra a versenyzők száma leredukálódott 32-re. Egyenes kiesésben a versenyzők először 16-ra, 8-ra, 4-re fogyatkoztak. Délután kettő órától folyamatosan - nagy izgalmak közepette - folytak a versenyek. Egészen 6 óráig, a döntő kezdetéig.

Sajnálattal tapasztalta mindenki, hogy a 4 legjobb közé egy magyar sem jutott be... :(
Ez köszönhető annak, hogy a külföldiek átlagosan 100-200 lóerővel többet tudhattak maguknak a kiélezett driftautójuknak köszönhetően.

ITT SZERETNÉM KIEMELNI NORBA TELJESÍTMÉNYÉT, AKI A KIS, 120 LÓERŐS RÉGI TOYOTÁJÁVAL – A HACHIROKUVAL – LEALÁZOTT EGY 500 LÓERŐS NISSAN SYLVIA-T. KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNYT, ÉS NAGYON PONTOS AUTÓZÁST NYÚJTOTT, DE SAJNOS A VÉGÉRE KEVÉSNEK BIZONYULT A LOVAK SZÁMA… :(

A verseny dobogóját három holland drifter foglalta el.
1. A DRIFTKING egy tourin BMW-vel
2. Az öreg hollandus, egy E30-as BMW-vel. Az úr 50 év felett van, ezért külön elismerést érdemel.
3. Egy kis japán csodával, egy profi módon megépített Hachirokuval a harmadik holland

A győztes:

A kombi BMW!


Hibátlanul autózott, elképesztő teljesítménnyel.

A további képeket a http://drift.infoobuda.hu oldalon találjátok! Mindenki figyelmébe ajánlom, de főként a férfiaknak szép látvány... (testfestett lányok:)

Szólj hozzá!

Címkék: bmw drift tököl tököli reptér norba drift futam king of the europe

Veres Péter Gimnázium - Kihívás napja

2007.05.23. 18:29 :: Badgeeeer

Elhatároztam, hogy ezentúl mindig így fogom kezdeni:
Kedves blogom! (Sosem írtam naplót, úgyhogy legalább itt kiélhetem magam az ilyen felszólításokkal:)

A mai nap elég nyüzsi volt. 11 órakor kezdődött az Óbudai Nyár 2007 megnyítójával egybekötött sajtótájékoztató. Ambrus Balázs, az obuda.hu sajtóreferense hívott meg minket erre az eseményre.

Menyasszonyom fényképezett, én pedig figyeltem az eseményeket. Megmondom őszintén eddig még sosem voltam sajtótájékoztatón, ezért kicsit furán éreztem magam. De félreértés ne essék, teljesen jól éreztem magam... Láttam egy csomó embert, akik tiszta szívből szeretik Óbudát! Számomra ez meglepő volt (már nem mintha én nem szeretném tiszta szívemből), mert nem erre számítottam. A filmekben látott sablonos, egyhangú sajtótájékoztató alapján vélekedtem így. Többen felszólaltak bizonyos szervek képviseletében. Talán az lenne a legmegfelelőbb kifejezés, ha azt mondanám, hogy igazából egy családi beszélgetést láttam lezajlani. Mindenki szimpatikus volt. Azt hiszem itt kell megemlítenem, hogy a helyszínen volt Balázs Péter művész. Jó volt Őt "élőben" látni. Emellett, ott volt egy másik nagyon jó színész, a nevét sajnos nem tudom, de az Egy csók és más semmiben, Ő alakította az ügyvéd fiát. Nemrég láttam a vígszínházban.

Végülis egy óra alatt vége lett ennek az eseménynek. Egy kedves hölgy, aki felkonferálta az eseményeket, az előtérbe invitált mindenkit, hogy a kitett finomságokból fogyasszanak. Nekünk sajnos mennünk kellett, mert hivatalosak voltunk a Veres Péter Gimnáziumban a Kihívás Napjára.

Több, mint 300 képet csináltunk, a színvonalas sporteseményről.
Lefényképeztünk mindenkit, akit tudtunk. Remélem pozitív lesz a visszhang, amit a gyerekektől, és szüleiktől várunk.

Részletesen ezt nem írom le, mert mint írtam az előbb, több mint 300 kép van fent az oldalunkon. Esetleg, ha valakit érdekel, az alábbi link, a mai nap este 7től biztos él:

http://kihivasnapja.infoobuda.hu

Huhh... Majdnem elfelejtettem, az eseményen ott volt Bús Balázs polgármester is, és bekapcsolódott a sporteseménybe. Neki is elég mozgalmas napja lehetett, mint nekünk. Bár, gondolom Ő már ezt megszokta.

1 komment

Első blog - Bemutatkozás

2007.05.22. 11:01 :: Badgeeeer

Kedves blogom... vagy mi! Még sosem csináltam ilyet, de mindenki azt mondta, hogy ez nagyon jó! Első ránézésre nekem is tetszik:))

Szóval, Vajó Miklós vagyok (22), Óbudán lakok, egyetemi éveimet lassan befejezem a Szent István Egyetemen.
Családi vállalkozásban elindítottuk szüleimmel, a tesókkal és a menyasszonyommal együtt ezt az internetes vállalkozást! A webhely címe: www.infoobuda.hu

Saját magamból indultam ki, mikor Apu hazajött azzal, hogy van egy ilyen lehetőség (mert ez ugyebár egy franchise dolog). Szóval tudom az, hogy elég nehéz megtalálni bizonyos dolgokat itt a neten, főleg, ha egy kis területen keresünk (kis terület: Óbudához képest az ország elég nagy:).

Úgy gondoltam, hogy az embereknek tetszeni fog, ha van egy weboldal, ahol szinte mindent meg lehet találni azon a területen, ahol lakik. Itt jegyezném meg, hogy első sorban az óbudaiak számára jött létre a dolog, de ez nem azt jelenti, hogy a "nemóbudaiak" nem találnak rajta hasznos infokat...

Az a helyzet, hogyha itt ki is merülne az oldal kapacítása, akkor is szó nélkül rábólintottam volna, hogy IGEN! Mehet, csináljuk!

De persze nem így van, sokkal több mindent tud az oldal, mint azt gyanítani is merné valaki:D

Tudom, hogy tele vana  padlás azzal, hogy bulifotók, stb...
De, és itt jön egy hatalmas DE! A YUK nevű szórakozóhely (lsd: yuk.infoobuda.hu) kapva kapott az alkalmon, mikor felajánlottuk nekik, hogy ingyen és bérmentve mennénk hozzájuk fényképezni. Úgy gondolom, hogy ez elég nagy dolog...
Legalábbis számomra az!

Kapcsolatban állunk még az Óbudai Művelődési Központtal, és az Óbudai Társaskörrel. Tőlük kapjuk a kultúrális és egyéb szórakoztató eseményekre a programajánlókat.

Ami talán eddig még sosem volt:
Egy weboldalon összefogva egy adott kerület összes óvodája, és róluk egy folyamatosan bővülő galéria... Ez úgymond az óbudai szülőknek egy kis kedvesség.
Édesanyám óvonő, és tőle tudom, hogy milyen nehéz is eljuttatni az egyes ovis eseményeken készült képeket mindenkinek! Nálunk nincs semmi extra, az ovik küldik nekünk a képeket, mi felteszük, és a szülőnek nincs más dolga, csak beírni a keresőbe azt, hogy: ovoda.infoobuda.hu :)

Ezt leírva talán mindenki úgy gondolja, hogy ezt minek írom le... Azért, mert nagyon tetszik a dolog! Tetszik, hogy én kezelem az adminfelületet, tetszik, hogy ilyen "tökjó" dolgok vannak nálunk... és Budapesten ilyenek még egyáltalán nincsenek!:)

A harmadik dolog amire büszkék lehetünk, azok a Babafotók... Sajnos a János kórház és a Margit kórház közti jelenlegi költözés, és sok ügyes-bajos dolog egy kicsit késlelteti az oldal ezen funkciójának beindítását, de idővel (maximum a mai naphoz képest egy hónap) el fog készülni az első hivatalosan általunk készített Babafotó!
Ez miért jó, kérdezhetné bárki... Ha születne egy gyerkőcöm, akkor biztos, hogy nem tudnám összeegyeztetni az időmet az ismerősökkel, hogy mindenki meg tudja nézni, aki szeretné. Viszont, biztos, hogy feltenném az oldalra, és akkor nem kellene mást tennem, mint a linket elküldeni az ismerősöknek, és ott mindenki meg tudná nézni az én kis csöppségemet!:)

Azt hiszem röviden ennyi...
Persze számos dolog van még az oldalon, amit nem említettem, mint pl (természetesen minden csak az óbudai viszonylatokban):
traffipaxinfo,
helyi hírek,
képeslapküldő,
üzemanyagtáblázat,
valutaárfolyamok,
TV-Mozikereső,
Játéksarok,
Szótár...

Szeretnék mindenkit kérni arra, hogy ha megnézte az oldalt, akkor ha van kedve írjon nekem véleményt...

Jajj!:D majdnem elfelejtettem, készül az oldal videoletöltője!

1 komment · 1 trackback